Szolgáltatási csomagok

Szolgáltatási csomagok

Szolgáltatásaink köre kutyák, macskák és egzotikus kisállatok részére felöleli a kölyök- és felnőttkori oltások beadását, a legkülönbözőbb szűrővizsgálatok körét, belgyógyászati szakrendelést, széleskörű sebészeti beavatkozásokat, laborszolgáltatást, fogászatot és műszeres diagnosztikát (ideértve a digitális röntgent és ultrahangot). Legyen szó bármilyen, rendelőnk által felkínált állatorvosi szolgáltatásról, minden esetben időben meggyőződhet kollégáink rugalmasságáról, empátiájáról és szakértelméről.  

DogmoVet szolgáltatás csomag
DogmoVet szolgáltatás csomag

Junior kisállat csomag

Biztosítsa a legjobb életkezdést kisállatának! 15% kedvezményt biztosítunk listaárainkból valamennyi kölyökkori oltásra, illetve mikrochip-beültetésre (a teljes kedvezmény biztosítása az oltási sor végén; feltétele, hogy valamennyi, gazdihoz kerülést követő oltást, valamint (szükség esetén) a mikrochip-beültetést rendelőnk biztosítja). Továbbá díjmentesen biztosítjuk az oltások során az állat fizikális vizsgálatát, illetve a konzultációt orvosunkkal, a féreghajtó tablettákat, illetve a csomag időtartama alatt történő testtömeg-nyomon követést.

Hűségét úgy háláljuk meg, hogy amennyiben a teljes alap oltási sort rendelőnkben végzik, úgy az esetleges ivartalanítási műtét árából további 10% kedvezményt biztosítunk.

DogmoVet szolgáltatás
DogmoVet szolgáltatás

Szenior kisállat csomag

Szeretett idősebb kisállataink számára alakítottuk ki ezt a csomagot. Szenior korban az esetleges betegségek minél korábbi felismerése létfontosságú a sikeres kezelés érdekében. Amennyiben ügyfelünk egyszerre kér fizikális vizsgálatot, hasi és szívultrahang-vizsgálatot, illetve laborvizsgálatot (geriátriai profil), úgy 15% kedvezményt biztosítunk a szolgáltatási sor díjából. 

DogmoVet szolgáltatás
DogmoVet szolgáltatás

Örökbefogadott kisállat csomag

Új taggal bővült a család? Az örökbefogadás alkalmával sokszor ismeretlen előéletű állattal állunk szemben, így javasolt a teljes kivizsgálás elvégzése. Ezek magukba foglalják a fizikális vizsgálatot, az esetlegesen hiányzó oltások pótlását, szív- és hasi ultrahangot, a szívférgesség gyorstesztet (kutyák esetében), illetve egy rutin vérlabort – valamennyi említett szolgáltatást 15% kedvezménnyel biztosítunk, illetve díjmentesen kínáljuk a gazdival történő konzultációt, illetve a testtömeg-nyomonkövetést, valamint egyszeri féreghajtást. Szívből reméljük, hogy ezzel is ösztönözni tudjuk a leendő kisállat-tartókat, hogy e nemes cselekedettel életet mentsenek.

DogmoVet szolgáltatás
DogmoVet szolgáltatás

Vitalitás kisállat csomag

Őrizzük meg kisállatunk vitalitását egy életen át! Amennyiben ügyfelünk egyszerre kér fizikális vizsgálatot, hasi és szívultrahang-vizsgálatot, illetve rutin laborvizsgálatot, úgy 15% kedvezményt biztosítunk a szolgáltatási sor díjából.