Rólunk

Rólunk

Ismerje meg az ország egyik legújabb állatorvosi rendelőjét és állatpatikáját! Tapasztalja meg Ön is a DogmoVet világát, hozzáértő szakorvosait, asszisztenseit, patikusait és gyönyörű környezetét. Legyen szó kutyáról, macskáról vagy egzotikus kisállatról, az Ön kényelme és legmagasabb szintű kiszolgálása, kisállatának biztonsága és egészsége elsőrendű prioritásunk.

Jól tudjuk, hogy az állatok családtagok, ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legjobb, legmagasabb minőségű ellátást nyújtsuk nekik egy valóban gyönyörű és korszerű környezetben.

Rendelőnket a legmodernebb ultrahang-, röntgen-, laboratóriumi és számítástechnikai rendszerekkel szereltük fel, hogy gyors, pontos és hatékony diagnózist, beavatkozást tudjunk biztosítani. Három kezelővel és egy, minden igényt kielégítő műtővel kínáljuk a rutin ellenőrzésektől a bonyolult sebészeti beavatkozásig terjedő egészségügyi szolgáltatások sokaságát.

A háziállatok hatékony ellátása mellett természetesen a kényelmes, hangulatos és barátságos környezet megteremtésére is törekszünk. Az iparág legmodernebb recepciójával és várójával rendelkezünk, amely kellemes és nyugodt légkört teremt Önnek és háziállatának. Magasan képzett és empatikus csapatunk garantálja, hogy Ön és kedvence kényelmesen érezze magát az érkezéstől egészen a távozásig.

rolunk img2

Állatorvosi rendelőnk teljes körűen felszerelt állatgyógyszertárral (DogmoPharm) is rendelkezik, ezzel is biztosítva, hogy a háziállatok a lehető leghamarabb megkapják a szükséges gyógyszereket és kezeléseket.

 

 

 

Rendelőnk, illetve állatpatikánk munkatársai egyaránt azon dolgoznak, hogy szakmailag megalapozott, minőségi ellátást nyújtsanak. Célunk, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki Önnel és kedvenceivel, amely a magas elvárásoknak és a kiváló szolgáltatásnak, környezetnek való megfelelésen alapul.

Örömmel várjuk Önt és háziállatát és köszönjük, hogy Ön is a DogmoVet állatorvosi rendelőt és a DogmoPharm patikát választja háziállata egészségügyi szükségleteinek ellátására. Kérdés, illetve időpontfoglalási szándék esetén keressen minket bizalommal!