Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink köre kutyák, macskák és egzotikus kisállatok részére felöleli a kölyök- és felnőttkori oltások beadását, a legkülönbözőbb szűrővizsgálatok körét, belgyógyászati szakrendelést, széleskörű sebészeti beavatkozásokat, laborszolgáltatást, fogászatot és műszeres diagnosztikát (ideértve a digitális röntgent és ultrahangot). Legyen szó bármilyen, rendelőnk által felkínált állatorvosi szolgáltatásról, minden esetben időben meggyőződhet kollégáink rugalmasságáról, empátiájáról és szakértelméről.  

DogmoVet szolgáltatás
DogmoVet szolgáltatás

Oltások

A védőoltás a megelőző állatgondozás egyik legfontosabb eleme. A védőoltások megvédik a háziállatokat a különböző betegségektől, amelyek közül néhány halálos kimenetelű is lehet. A védőoltásokkal a háziállatok immunitást alakítanak ki a kórokozókkal szemben, ami segít megelőzni a betegségek terjedését. Emellett megvédi a háziállatokat bizonyos zoonózisos betegségektől is, amelyek átvihetők az emberre.

Szűrővizsgálatok

A rendszeres állatorvosi szűrővizsgálatok elengedhetetlenek a háziállat folyamatos egészségének és jólétének biztosításához. A háziállatok nem tudják közölni egészségügyi problémáikat vagy tüneteiket, ezért elengedhetetlen a rendszeres ellenőrzés, hogy az esetleges egészségügyi problémákat idejekorán felismerjék. A szűrővizsgálat során az állatorvos alapos fizikális vizsgálatot végez, és további vizsgálatokat javasolhat az esetleg nem azonnal látható, mögöttes egészségügyi állapotok azonosítására.

DogmoVet szolgáltatás
DogmoVet szolgáltatás

Belgyógyászati kivizsgálás

A háziállatok belgyógyászata kulcsfontosságú a belső szerveket, például a szívet, a tüdőt, a májat és a veséket érintő összetett és krónikus egészségügyi állapotok diagnosztizálásában és kezelésében. Az állatorvosi belgyógyászok speciális képzéssel és szakértelemmel rendelkeznek ezen állapotok kezelésére és személyre szabott kezelési tervek kidolgozására. A betegségek korai felismerése és megfelelő kezelése segíthet javítani a háziállatok életminőségét és élettartamát,

Széleskörű sebészeti beavatkozások

A háziállatok különböző egészségügyi állapotainak kezeléséhez gyakran sebészeti beavatkozásra van szükség. A műtétek a rutineljárásoktól, például az ivartalanítástól egészen a sérülések vagy betegségek kezelésére szolgáló összetett műtétekig terjedhetnek. Az állatorvosok a műtéteket altatásban végzik állatjóléti és biztonsági okokból. A sikeres felépüléshez elengedhetetlen a műtét utáni gondozás és utókezelés.

DogmoVet szolgáltatás
DogmoVet szolgáltatás

Vérlabor

Laborunkban diagnosztikai vizsgálatokat végzünk az állatok betegségeinek és egészségi állapotának azonosítására. A képalkotó eljárások mellett helyszíni laborvizsgálatokra is van lehetőség, amelyek nagy mértékben felgyorsítják a mintavizsgálatot és az eredmények kiértékelését. Az így kapott információk segítenek állatorvosainknak abban, hogy a lehető legjobb ellátást nyújtsák a betegségek mielőbbi felderítésével, valamint a szükséges kezelések haladéktalan megkezdésével.

Fogászat

A megfelelő fogápolás elengedhetetlen a háziállatok általános egészségi állapota szempontjából. A rossz foghigiénia fájdalmas betegségekhez, például fogkövességhez, ínygyulladáshoz és akár a fogak kilazulásához is vezethet. Állatorvosaink különböző fogászati kezeléseket kínálnak a háziállatok számára, beleértve a rendszeres tisztításokat, kezeléseket és a sérült vagy fertőzött fogak kihúzását. Az állattulajdonosok azzal is elősegíthetik a kedvenceik jó szájhigiéniáját, ha rendszeresen megmossák háziállataik fogait, valamint fogtisztító jutalomfalatokat és játékokat biztosítanak számukra.

DogmoVet szolgáltatás
DogmoVet szolgáltatás

Műszeres diagnosztika

A műszeres diagnosztika fontos eszköz állatorvosaink számára a háziállatok különböző egészségügyi állapotainak felmérésében. Az olyan diagnosztikai eszközök, mint a digitális röntgen, az ultrahang és a laborkészülékek segíthetnek a tünetek mögöttes okainak azonosításában, és ennek megfelelően kezelési tervek kidolgozásában. Ezek a diagnosztikai vizsgálatok nem invazívak, és néhány extrém kivételtől eltekintve általában ébren elvégezhetők. A műszeres diagnosztikával, időben történő és pontos diagnózis segít állatorvosainknak abban, hogy a lehető legjobb ellátást biztosítsák.

Átfogó ellátás

Állatorvosi rendelőnkben átfogó állatorvosi ellátást nyújtunk, hogy biztosítsuk kedvence általános egészségét és jólétét. Tapasztalt állatorvosaink modern diagnosztikai berendezéseket és technikákat használnak az egészségügyi állapotok széles körének diagnosztizálásához és kezeléséhez. A rutinellenőrzésektől és oltásoktól kezdve az összetett műtétekig és a sürgősségi ellátásig minden páciensünk számára a legmagasabb színvonalú ellátást biztosítjuk. Hiszünk a háziállatok gondozásának proaktív megközelítésében, amely magában foglalja a rendszeres ellenőrzéseket, hogy felismerjük és megelőzzük az egészségügyi problémákat, mielőtt azok súlyossá válnának. Csapatunk elkötelezett amellett, hogy kedvence egészséges és boldog maradjon, és szorosan együttműködünk Önnel, hogy a lehető legjobb ellátást nyújtsuk nekik. Állatorvosi szolgáltatásaink közé tartozik a megelőző ellátás, a belgyógyászat, a sebészet, a fogászat és a sürgősségi ellátás. Fejlett képalkotó diagnosztikai eljárásokat, például röntgent és ultrahangot is kínálunk az összetett esetek diagnosztizálása és kezelése érdekében.